Ξεκινάτε μια επιχείρηση. Παίρνετε χαρτί και μολύβι, κάνετε τη λίστα των εργασιών σας και φτιάχνετε ένα καλό χρονοδιάγραμμα.
Συχνά σε αυτή τη λίστα παραλείπεται για το τέλος το πλάνο της διαφήμισης της. Ο επιχειρηματίας θα φτιάξει σωστά όλα τα απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του χώρου, αλλά όσο σωστά και να λειτουργήσει ένας χώρος, δε θα μπορέσει να προσελκύσει κοινό άν δε γίνει ένα καλά μελετημένο πλάνο διαφήμισης. Όσο περισσότερος είναι ο χρόνος που θα αφιερώσει σ αυτό, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχει.
Ποιος είναι ο σωστός χρόνος για να ξεκινήσει κάποιος τη μελέτη της προώθησης μιας επιχείρησης;  Ο περισσότερος! Στη DoT2 τόσο ο σχεδιαστής όσο και ο πελάτης θα έχουν τον απαραίτητο χρόνο να κάνουν το σωστό brief, τη σωστή έρευνα και κατ επέκταση το σωστό σχεδιασμό αν ο χρόνος δεν τους κυνηγά.
Θα συνιστούσαμε επίσκεψη στο δημιουργικό μας γραφείο ακόμα και πρίν την επίσκεψη σε λογιστή. Ο διακριτικός τίτλος μιας επιχείρησης είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί εξονυχιστικά για λόγους επικοινωνίας και κατοχύρωσης. Στη DoT2 θα σας κατατοπίσουμε για το όνομα της επιχείρησης που έχετε σκεφτεί, αν δηλαδή είναι εύηχο, επικοινωνιακό, δέχεται βελτιώσεις, πώς θα το επικοινωνήσετε, και το σημαντικότερο όλων, αν είναι κατοχυρωμένο. Αφού λοιπόν καταλήξουμε στην ονομασία  θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα πλάνο διαφήμισης και να το υλοποιήσουμε στον απαραίτητο χρόνο. Εκτός αυτού, κατά τη διαδικασία της προώθησης μια επιχείρησης προκύπτουν νέες ανάγκες όπου θα μπορέσουμε να σας δώσουμε έξυπνες και δημιουργικές λύσεις επικοινωνίας.

Ένα μικρό πλάνο που μπορεί να ακολουθήσει μια επιχείρηση κατά την έναρξη της είναι ενδεικτικά το παρακάτω:

1. Σχεδιασμός λογότυπου:
Το θεμέλιο σας. Απο εκεί προκύπτουν όλα τα υπόλοιπα. Είναι ο οδηγός της οπτικής επικοινωνίας της επιχείρησης σας.
2. Σχεδιασμός έντυπου υλικού:
Αφορά σε μια μεγάλη γκάμα. Επαγγελματικές κάρτες, εταιρική ταυτότητα, εταιρικούς καταλόγους για εταιρίες, γραφεία, και παροχή υπηρεσιών. Διαφημιστικά φυλλάδια, σχεδιασμός μενού, για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, προγράμματα ελέγχους και πτυχία για φροντιστήρια και σχολές και αλλά format που αφορούν μεμονωμένα κάθε είδος επιχείρησης.
3. Ιστοσελίδα και social media. Ενα μεγάλο κομμάτι της προώθησης της επιχείρησης σας. Θέλει τον μεγαλύτερο χρόνο για μελέτη και υλοποίηση.
4. Σχεδιασμός μεγάλων επιφανειών. Επιγραφές αυτοκόλλητα, ντύσιμο οχημάτων, διαφημιστικέ ςπροβολές μεγάλων διαστάσεων.

 

Καλέστε μας στο 2231 300 346 για μια οικονομική προσφορά.
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.