Σχεδιάζουμε εξατομικευμένες λύσεις, με σεβασμό, μεθοδικότητα και στρατηγική. Η προσέγγιση κάθε ιδέας έχει ως στόχο την αποτελεσματική προβολή σας μέσω των υπηρεσιών μας (Branding, Website Design, Σχεδιασμό Συσκευασίας).

Image Alt

Maliakos Port Services | Logo Design

Maliakos Port Services | Logo Design

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ
H ΜΑLIAKOS PORT SERVICES είναι μια εταιρία της οικογένειας Ρεβεζά με έδρα τη Στυλίδα Λαμίας. Αντικείμενο της είναι η παροχή υπηρεσιών σε λιμάνια με ρυμουλκήσεις πλοίων τροφοδοσίες και καβοδεσίες. Διαθέτει ρυμουλκά λιμένος, ρυμουλκά ανοικτής θαλάσσης, αυτοκινούμενους πλωτούς γερανούς, πλωτές δεξαμενές, βοηθητικά, αντιρρυπαντικά σκάφη και διαφόρων τύπων πλωτές μονάδες και συνεργεία.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το εικονόγραμμα αποτελείται απο τον οπτικό συνδυασμό μίας άγκυρας, της θάλασσας και ενός γραναζιού πουυποδηλώνει την υπηρεσία.Το σύμβολο έχει την ικανότητα να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά μεμονωμένα ώς ταυτότητα του γραφείου χωρίς την τυπογραφία του. Δυνατότητα χρήσης σε όλες τις εφαρμογές.
ΤΟ ΧΡΩΜΑ
Επιλέξαμε ενα χρώμα μπλέ σε δύο τόνους. Της θαλασσας και του βυθού. Το μπλέ εκφράζει στιβαρότητα, ασφάλεια και χρησιμοποιείται απο εταιρίες που θέλουν να εμπνεύσουν κύρος και αξιοπιστία.