Σχεδιάζουμε εξατομικευμένες λύσεις, με σεβασμό, μεθοδικότητα και στρατηγική. Η προσέγγιση κάθε ιδέας έχει ως στόχο την αποτελεσματική προβολή σας μέσω των υπηρεσιών μας (Branding, Website Design, Σχεδιασμό Συσκευασίας).

Machos Group | Logo for Glass—-Frame—-Construction

DoT2 Creative Studio 2021

Client: Machos Group | Logo Design
Η εταιρεία ΜΑΧΟΣ GROUP ιδρύθηκε το 1969 και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας με ειδικότητα τις  κατασκευές και στην αναζήτηση λύσεων και παρεμβάσεων που αφορούν αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές εφαρμογές υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων κτιρίων και κατοικιών.

THE CONCEPT
Εφόσον η  εταιρία επενδύει στην αισθητική , στην ασφάλεια , και την προστασία, σχεδιάσαμε ένα τετράγωνο που περικλείει τα 2 αρχικά γράμματα Machos Group σε υφος αυστηρό αλλά και καλαίσθητο ώστε να έχει άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα  και να εμπνέει επιστοσύνη. Η γραμματσειρά απόλυτα γεωμετρική, όπως αρμόζει σε ένα λογότυπο που απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής.
#machosgroup #logo #Dot2creativestudio #logofolio #brand #design #dot2 #designlamia #designgreece #architecture #glass #frame #construction #interior