Σχεδιάζουμε εξατομικευμένες λύσεις, με σεβασμό, μεθοδικότητα και στρατηγική. Η προσέγγιση κάθε ιδέας έχει ως στόχο την αποτελεσματική προβολή σας μέσω των υπηρεσιών μας (Branding, Website Design, Σχεδιασμό Συσκευασίας).

Ψηφιακός Ανέπαφος Κατάλογος Μενού με QR Code

qrcode

Ψηφιακός κατάλογoς με QR Code!

Αναβαθμίστε την εξυπηρέτηση των πελατών σας, παρουσιάζοντας το μενού σας ανέπαφα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, με φωτογραφίες και περιγραφές στη γλώσσα τους, απευθείας στη συσκευή τους!

Στην νέα εποχή της ασφαλούς επαφής, τα καταστήματα εστίασης καλούνται σε μια μεγάλη αλλαγή συνθηκών. Μια απο αυτές είναι και η ελάχιστη επαφή των πελατών με αντικείμενα του καταστήματος.
Ο κατάλογος μενού του καταστήματος είναι ένα αντικείμενο που αλλάζει πολλά χέρια  καθημερινά, πράγμα που δημιουργεί ανασφάλεια στους πελάτες.

Απευθυνθείτε σε εμάς για να σας προβάλλουμε online τον κατάλογο του καταστήματός σας και οι πελάτες σας δεν έχουν παρά να σκανάρουν με το κινητό τους το qr code που θα τους οδηγεί κατευθείαν στο μενού σας!

ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ

Το παραδοσιακό τυπωμένο μενου μεταφέρει δυνητικά μικρόβια σε κάθε πελάτη. Η απολύμανση σε τακτά χρονικά διαστήματα προκαλεί φθορές με συνέπεια να έχει μεγάλο κόστος σε χρόνο και χρήμα.Επιπλέον, κάθε φορά που απαιτείται αλλαγή τιμής στο μενού (τιμή, πιάτο, κατηγορία), είναι υποχρεωμένη να τυπώνει εκ νέου μέρος ή ολόκληρο το μενού. Με το ψηφιακό μενού οι αλλαγές γίνονται άμεσα (σε μικρό όγκο αλλαγών συμπεριλαμβάνονται κάποιες φορές στο ετήσιο κόστος υποστήριξης) .

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Ο πελάτης αφού έχει συνδεθεί με το Wi Fi της επιχείρησης σας σκανάρει το qr code με τη συσκευή του που έχετε σε ένα stand τυπωμένο .Αυτόματα εμφανίζεται το μενού του καταλόγου σας και ο πελάτης περιηγείται στο μενού σας ακριβώς όπως περιηγούμαστε σε σελίδες του ίντερνετ, ώστε να επιλέξει τα προϊόντα σας!

ΧΡΗΣΗ QR CODE

Η ανάγνωση QR code γίνεται από τις κάμερες των smartphone και επιτρέπει την εμφάνιση του καταλόγου απευθείας στη συσκευή του πελάτη. Εσείς δεν έχετε παρά να τυπώσετε  το QR code του ηλεκτρονικού καταλόγου σας σε σημείοπου επιθυμείτε (σε stand κάθε τραπεζιού,στον έντυπο κατάλογό σας, σε μεγάλη αφίσα στην είσοδο του καταστήματος σας, σε σουπλά ή τραπεζομάντηλα) ώστε να τον προσφέρετε σε όλες τις γλώσσες με φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές.

ΜΟΝΟ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Check in

O πελάτης σας βρίσκεται στο κατάστημά σας. Η εξυπηρέτηση του ξεκινά!

Σύνδεση με το Wi Fi

O πελάτης συνδέεται με το WiFi της επιχείρησής σας ή με το προσωπικό του wi fi και σκανάρει το qr code με τη συσκευή του.

Εμφάνιση Menu στη Συσκευή.

Το μενού σας βρίσκεται στην οθόνη του πελάτη. Ο πελάτης είναι έτοιμος για την παραγγελία.

Επικοινωνήστε μαζί μας  στο info@dot2.gr

ή καλέστε μας στο +30 2231300346 & +30 694 80 87 359